Vestel, Kristal Elma 2015 Festivali’nde 13 ödül aldı

0
37

Vestel, Kristal Elma Festivali kapsamında verilen “Kristal Elma Yaratıcılık Ödülleri” kapsamında, dijital ve medya alanında 12 kategoride 13 ödül alarak rekor kırdı.
 
Vestel’den yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye’nin iletişim sektöründeki en büyük etkinliklerinden biri olan Kristal Elma Festivali kapsamında verilen “Kristal Elma Yaratıcılık Ödülleri”nde dijital ve medya alanında sektöründe en çok ödül alan marka oldu.
 
Sadece beyaz eşya ve tüketici elektroniği markalarının işlerinin katıldığı dayanıklı tüketime özel Online Film kategorisinde Vestel’den başka markaya ödül verilmedi.
 
“Ben Vestel Değil miyim”, “Aynısını yapan Anneler”, “Sesli Tarifler”, “4K Kavisli TV” ve “Gururla Yerli” kampanyaları ile 4 kristal, 6 gümüş ve 3 bronz elma olmak üzere toplam 12 kategoride 13 ödüle layık görülen Vestel’in ödül aldığı kategorilerin tamamı ise şöyle sıralandı:
 
“Kampanya/Dayanıklı Tüketim kategorisinde Kristal Elma ödülü, Online Film/Dayanıklı Tüketim kategorisinde Kristal Elma ve Gümüş Elma ödülü, Film – TV Sinema/Ev Araç ve Gereçleri kategorisinde Kristal Elma, Radyo/Dayanıklı Tüketim kategorisinde Kristal Elma, Film-TV Sinema Elektronik kategorisinde Gümüş Elma, Kampanyalar/TV Kampanyası kategorisinde Gümüş Elma, Kampanyalar/Radyo Kampanyası kategorisinde Gümüş Elma, Mobil/Mobil Uygulama kategorisinde Gümüş Elma, Ortam Reklamı/Ambient kategorisinde Gümüş Elma, Dijital Reklam/Mobil kategorisinde Bronz Elma, Dijital Reklam/Kalıpları Kıran Mecra Kullanımı kategorisinde Bronz Elma ve Medya/Dayanıklı Tüketim kategorisinde Bronz Elma.”
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Ticaret AŞ Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, kampanyalarının kazandığı başarıdan dolayı gururlu olduklarını belirterek, “Tüketicilerin sevgi ve ilgisini kazanırken; iletişim profesyonellerinin takdirini de kazanabiliyor olmak, kurduğumuz iletişim dilinin ne kadar başarılı olduğunun göstergesi. Ödül alan her bir kampanya, ilgili alanın dinamikleri incelenerek ve tüketicilerle samimi bir ortak dil yaratma kaygısıyla kurgulanır. Türk insanının duygu ve düşüncelerini yakalamaya devam edeceğiz. ‘Gururla Yerli’ bizim için sadece bir slogandan ibaret değil, bir çalışma ve hayata bakış biçimi haline geldi” ifadelerini kullandı.