Türkiye İş Bankası’ndan ‘anında işlem’

0
55

Türkiye İş Bankası, yenilenen internet sitesi ile müşterilerine “Anında İşlem” adlı yeni bir hizmet platformu sunuyor. “Anında İşlem” ile kullanıcılar şubelere, internet şubesine ya da çağrı merkezine yönelmeden, müşteri numarası ve şifre girmeye gerek olmadan; kredi kartı bilgi sorma, kredi başvuru işlemleri ve yurtdışı çıkış işlemlerine kadar pek çok işlemi kolayca başlatabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geribildirim alıyor.

“Anında İşlem” alanındaki en dikkat çeken işlemlerin başında “ev kredisi başvurusu” yer alıyor. İş Bankası müşterisi olsun veya olmasın, herkesin isbank.com.tr üzerinden ev kredisi başvurusunda bulunmasından talebin krediye dönüşmesine kadar geçen sürecin tamamını dijital ortamda sunan İş Bankası sektörde bir ilke daha imza atmış oluyor. Bankanın zingat.com ile yaptığı işbirliği sayesinde kullanıcılar isbank. com.tr’deki ev kredisi ürünlerine ait bilgi sayfalarından Zingat YaşamSkor’larını hesaplayarak, ev ilanlarına ulaşabiliyor.

Satın almayı planladıkları ev için kredi kullanmak istediklerinde ise zingat.com’da yer alan İş Bankası Kredi Hesaplayıcısı’ndan taksit tutarlarını öğrenip, başvuru yapıp sonuçlandırabiliyor. Kişinin istek ve ihtiyaçlarına uygun evin bulunması aşamasından başlayıp evin finansmanı için ihtiyaç duyulan konut kredisi kullanım anına kadar dijital ortamda devam eden bu deneyim ile İş Bankası evsahibi olmayı kolaylaştırıyor. Yenilenen isbank.com.tr’nin sadeleşen, “Anında İşlem” alanı ile İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verilmesi ve internet sitesi üzerinden kesintisiz bir müşteri deneyimi hedefleniyor.