Türkiye Finans’tan hac ve umre finansmanı

0
38

Türkiye Finans, Haremeyn Kart başta olmak üzere diğer tüm Türkiye Finans kredi kartları ve Bonus özellikli bireysel kredi kartları ile yapılacak Hac ve Umre harcamalarını peşin fiyatına 5 taksit veya 9 aya kadar vade imkanı sağlıyor. Ayrıca, bireysel finansmanı tercih edenlere ise 36 aya varan vadelerde taksitlendirme seçeneği sunuyor.

Türkiye Finans, kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarına, Hac ve Umre finansman desteği sağlıyor. 
Türkiye Finans, Hac ve Umre’ye gitmek isteyen bireysel müşterilerine ‘Kredi Kartı’, ‘Finansör’ ve ‘Hac ve Umre Finansmanı’ olmak üzere 3 ürün odağında hizmet sunuyor.

Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 20-22 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen Hac-Umre Fuarı’nda Türkiye Finans’ın sunduğu finansman destekleri hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sağlam, “Banka olarak amacımız; kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımıza, kredi kartı ile taksit ödeme kolaylığı sunarak destek olmak. Hem kredi kartı hem de bireysel finansman olarak müşterilerimize çeşitli seçenekler sunuyoruz. Haremeyn Kart başta olmak üzere diğer bütün kartlarımız ile yapılan harcamaları 9 aya kadar taksitlendiriyoruz. Kredi kartı yerine bireysel finansmanı tercih edenlere ise herhangi bir dosya masrafı ödemeden 36 aya varan vadelerde geri ödeme imkanı sağlıyoruz” dedi.