Türkiye Finans’a uluslararası ödül

0
91

Son iki yıldır Katılım Bankacılığı sektöründe gerçekleştirdiği sukuk ihraçları ile dikkat çeken Türkiye Finans, yeni bir ödüle daha layık görüldü. Banka, 800 milyon Malezya Ringiti (MYR) tutarındaki sukuk ihracı ile Asya’nın önde gelen finans dergisi ‘The Asset’ tarafından verilen ‘Triple A Best Deal in Turkey’ ödülünü kazandı. The Asset dergisi, Asya’daki finansal kuruluşlardaki karar alıcıları tarafından dikkatle takip edilen en prestijli yayınlar arasında yer alıyor. Ödüller, 8 Haziran 2015’de Kuala Lumpur’da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.
 
‘2015 YILINA HIZLA BAŞLADIK’
Türkiye Finans’ın kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası platformlarda saygın kurum ve organizasyonlar tarafından başarılı performansı, yenilikçi ürün ve hizmetleri nedeniyle ödüllendirildiğini belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “2015 yılına bu anlamda çok hızlı başladık.  Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz 800 milyon Malezya Ringiti (MYR) tutarında 5 yıl vadeli ilk ihracımızla Malezya piyasasında ringit cinsinden sukuk ihracının yapılabilmesinin yolunu açan  öncü banka olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Sektöre yapmış olduğumuz bu katma değerin Ram Ratings tarafından ödüllendirilmesinden sonra The Asset dergisi tarafından da ödüle layık görülmesi bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı olmuştur. İlklerimiz sadece bunlarla sınırlı değil. Aynı şekilde daha önce de çeşitli platformlarda ödüle layık görülen 2013 Faaliyet Raporu’muz özgün tasarımı ve içeriği ile yeni bir ödül daha kazandı. Bu başarıda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımı kutluyorum . Bu ödüllerin bize vereceği güçle sektörde daha nice ilklere ve başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum”dedi.
 
2013 FAALİYET RAPORU İLE 7. ÖDÜL
Geçen yıl 2013 Faaliyet Raporu ile uluslararası kuruluşlardan 6 ödül birden kazanan Türkiye Finans, bu yıl da merkezi ABD’de bulunan International Academy of Visual Arts ( Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi) tarafından düzenlenen uluslararası “The Communication Awards”adlı  yarışmada, “Faaliyet Raporları – Genel Tasarım” kategorisinde “Gümüş Ödül” (Award of Distinction – Fark Yaratan Ödülü) kazandı.
 
6 bin başvurunun değerlendirildiği 2015 Communicators Awards alanının en prestiji ve büyük ödülü olarak kabul ediliyor. Kazananlara verilen el yapımı ödül heykelciği R.S Owens tarafından yapıldı. İletişimde mükemmelliğin sembolü olan bu heykelcikleri üreten R.S Owens aynı zamanda Oscar ve Emmy ödüllerinin de üreticisi.