Türk Telekom Apple Watch’ta

0
125

Türk Telekom Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, Apple Watch’un Türkiye’de satışa çıkmasıyla birlikte müşterilerine akıllı saatler üzerinden de hizmet vermeye başlayan şirket, Apple Watch kullanıcılarına sunduğu “Online İşlemler” uygulamasıyla teknolojik öncülüğünü sürdürüyor.

Mobil ve giyilebilir teknolojiler alanındaki atılımlarına Apple Watch için geliştirdiği “Online İşlemler” uygulamasıyla bir yenisini ekleyen Türk Telekom Grubu, uygulama üzerinden TTNET ve Türk Telekom müşterilerinin kullanımına sunduğu 6 farklı hizmetle Apple’ın yeni giyilebilir platformundaki yerini aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, Türk Telekom Grubu müşterilerinin Apple Watch için özel olarak geliştirilen “Online İşlemler” uygulamasıyla 6 farklı hizmete ulaşabildiklerini belirterek, “Yenilikçi teknolojilerin ve çözümlerin öncü kuruluşuyuz ve dünyadaki gelişmeleri eş zamanlı olarak Türkiye’deki kullanıcılarımıza da sunmayı önceliğimiz olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Onat, bu öncelik doğrultusunda dünyada kullanım oranı giderek artan Apple Watch’a yönelik “Online İşlemler” uygulaması geliştirdiklerini aktararak, “Bu uygulama ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Türk Telekom Grubu, müşterilerini yeni teknolojik kanallarla ve mobil içeriklerle buluşturmaya, müşterilerine teknolojinin ulaştığı her noktadan hizmet vermeye devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgiye göre, Türk Telekom Grubu’nun “Apple Watch Online İşlemler” uygulamasıyla müşteriler en yakın ofis/bayi bilgilerine mini haritalarla ulaşabiliyor, fatura, kullanım ve kota bilgileri gibi en fazla ihtiyaç duyulan sorguları akıllı saatleri aracılığıyla yapabiliyor.