TP Petrol Dağıtım AŞ’ye 3 üst düzey atama

0
108
Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ’de 3 üst düzey atama yapıldığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin Genel Müdür Yardımcılığı ve Mali İşler Direktörlüğü’ne Fatih Özmen’in getirildiği belirtildi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans ve yüksek lisans öğrenimini tamamlayan Özmen, en son Landmark International Tekstil Tic. AŞ‘de Finans Direktörü görevini üstlenmişti. Özmen Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.

Petrol Ofisi AŞ’de farklı lokasyonlarda Bölge Satış Müdürü ve Lukoil LLK AŞ’de Madeni Yağ Satış Müdürü olarak görev alan Şakir Memikoğlu ise Satış Direktörü oldu.

TP Petrol Dağıtım AŞ’de İkmal ve Lojistik Direktörlüğü görevine ise daha önce akaryakıt sektöründe Yatırımlar ve İş Geliştirme Müdürü görevinde bulunan Hasan Yiğit atandı.

Zülfikarlar Holding, 400’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 7 akaryakıt depolama tesisi, 333 bin metreküp akaryakıt depolama kapasitesi ve 2 LPG dolum tesisini bünyesinde bulunduran TP Petrol Dağıtım AŞ’yi 490 milyon lira bedelle özelleştirme ihalesinde almıştı.