THY’den sefer iptalleri

0
18

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarında beklenen olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın planlanan 338 tarifeli seferin yapılamayacağını bildirdi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı’nda bugün, gidiş ve dönüş olmak üzere toplamda 156 seferin iptal edildiği belirtildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bugün gidiş ve dönüşlü 36 seferin yapılamayacağı aktarılan açıklamada, “27 Ocak 2017 tarihinde ise İstanbul Atatürk Havalimanı için 110, Sabiha Gökçen Havalimanı için 36 sefer iptali planlanmıştır. 338 seferimizin iptali nedeniyle yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşları ile ilgili son durumu ‘www.thy.com’ adresinden veya ‘4440849’ numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.
 

BİLET DEĞİŞİKLİĞİ 1 YIL İÇİNDE ÜCRETSİZ 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, beklenen kar yağışı nedeniyle gerekli önlemlerin alındığını ve kriz masası oluşturduklarını söyledi. İptal olan seferler ile ilgili olarak bilet değiştirmek isteyen yolculara yönelik resmi twitter adresinden bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, “İstanbul’da hava muhalefeti nedeniyle seferleri iptal olan yolcularımızın biletlerini 1 yıl içersinde ücretsiz olarak değiştirebilirler” dedi.