Sustainable Brands 2017 Istanbul 20-21 Nisan’da düzenlenecek

0
27

Marka dünyasının ihtiyacı olan değişime yön vermek için dinamik fikir ve network global platformu olan ‘Sustainable Brands’, 20-21 Nisan tarihlerinde ‘Activating Purpose’ temasıyla Swissotel The Bosphorous’ta düzenlenecek.
 
 21 .yy değişen pazar dinamiklerinde,belirsizliklerin dünyasında amaçlarını  harekete geçiren lider markalar karlılıklarını arttırarak ve büyüyerek başarıyla yollarına devam ediyor. Dünya çapında markaların geleceğini şekillendiren bir milyondan fazla profesyonelin buluştuğu bir platform olan Sustainable Brands, İstanbul buluşması Sustainable Brands 2017 Istanbul ile profesyonelleri amacı için harekete geçmeye çağırıyor.
 
Bu yıl 20-21 Nisan tarihlerinde Swissotel The Bosphorous’ta ‘Activating Purpose’ temasıyla gerçekleşecek konferans; markaların ve iş liderlerinin geleceği şekillendiren yeniliklerle yeni stratejileri nasıl harekete geçirdiğini görmek isteyenleri buluşturuyor.
 
Sustainable Brands 2017 Istanbul buluşmasına siz de gelin ve 2 günün sonunda gerçek değişimi yönetmek için ilham alın. Kazandığınız donanım ve yeni bulduğunuz paydaşlar ile iş birliği yaparak uzun ve kısa vadede iş dünyasında yeniliklere imza atın.
 
Daha iyi bir gelecek için hep birlikte harekete geçelim!

Sürdürülebilir Markalar –  Sustainable Brands Hakkında
Markaların geleceği şekillendirmede oynadığı rolü anlamaya ve onlara güç kazandırmaya odaklanmış Sürdürülebilir Markalar, öğrenip eyleme geçme ilkesiyle hareket eden uluslararası bir platformdur. Geleceği şekillendiren, dünya ekonomisini sürdürülebilir bir ekonomiye doğru dönüştürmek ve dünyanın gelişen daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesini sağlamak amacıyla oluşturulan Sürdürülebilir Markalar® Küresel Platformu (Sustainable Brands) markalar ve tüm paydaşlarını Boston, San Diego, Kopenhag, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Barselona, Cape Town, Bangkok, Kuala Lumpur, Sydney, Tokyo ile birlikte İstanbul’da da bir araya getiriyor.
 
Sürdürülebilir markaların bir araya gelmesini sağlayan bu platform, sürdürülebilirlik için yaratıcılık, İnovasyon ve net pozitif etki yaratma konusunda günümüzdeki liderlik anlayışını kuvvetlendirmeyi; iş dünyası liderlerini daha sürdürülebilir markalar yaratmak için bilinçlendirmeyi amaçlıyor.