Rekabet Kurulu’ndan Yemek Sepeti açıklaması

0
21

Rekabet Kurulu, Yemek Sepeti hakkında yürütülen soruşturma kapsamında sözlü savunmayı 31 Mayıs’ta alacağını bildirdi.

Rekabet Kurulu, Yemek Sepeti Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama hakkında yürütülen soruşturma kapsamında sözlü savunmayı 31 Mayıs’ta alacak.
 
Açıklamada şöyle denildi:
 
“Yemek Sepeti Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Gıda San. ve Tic. A.Ş. Hakkında Yürütülen Soruşturmanın Sözlü Savunma Toplantısı 31 Mayıs 2016 Tarihinde Yapılacak.
 
Yemek Sepeti Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin en çok kayrılan müşteri şartı uygulamaları ve fiili münhasırlık uygulamaları yoluyla 4054 sayılı Kanun’un 4. ve 6. maddelerini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Bahse konu şirket ile ilgili sözlü savunma toplantısı, 31 Mayıs 2016 Salı günü, saat 11.00’de yapılacak.
 
Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.”