RE-PIE MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün Türkiye’deki tek partneri oldu

0
50

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, bilim ve mühendislik konusundaki başarılarıyla tanınan, dünyanın en iyi üniversitelerinden Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’ne bağlı Boston merkezli MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün (MIT Real Estate) Türkiye’deki tek partneri oldu.

RE-PIE, dünya gayrimenkul yatırım şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin yetiştirildiği bir enstitüye ortaklığı sayesinde, gayrimenkul konusundaki ulusal ve uluslararası çalışmalara MIT Gayrimenkul Enstitüsü ile birlikte imza atacak. İşbirliği kapsamında RE-PIE, partnerler arası danışmanlık, bilgi, deneyim ve uzmanlık paylaşımı gibi birçok konuda MIT Gayrimenkul Enstitüsü ile beraber çalışacak.

Dünyadan sadece 8 ülkeden partner alınan MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nde, Hines, Skanska gibi dünyanın en önemli gayrimenkul ve yatırım şirketleri yer alıyor. MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nde RE-PIE’ı MIT mezunu ve MIT’de Gayrimenkul ve Yatırım Yönetimi konularında ders veren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel temsil edecek.

MIT Gayrimenkul Enstitüsü bu işbirliği sayesinde Türkiye’de yapılan araştırmalara katılarak görüş ve deneyimlerini Türk gayrimenkul sektörü ile paylaşacak.