Rado’nun ince saatleri artık rengarenk

0
248

Rado’nun en ince saatleri rengarenk bir görünüme büründüler. İsviçreli saat yapımcısı çok ince saatler sunan True Thinline koleksiyonuna rengarenk dört yeni model ekledi. Yüksek seramik teknolojisi ile üretilen bu saatler kadranlarının sadeliği ile öne çıkıyor. Modern ve abartısız görünümleri, monokrom renk kullanımı ile harmanlanıp daha da dikkat çekici hale geliyor. 

Sadece 4,9 mm kalınlığında olan yeni True Thinline koleksiyonu muhteşem renkleri ile modernliği ve sadeliği 

sevenlerin dikkatini çekiyor.

Şiir’in renkleri
True Thinline farklı renkleri ve mat görünümleri ile bile göz 

alıyor. Her bir renkte yüksek seramik teknolojisi kullanılarak tüm modellere farklı bir hava katılmış: mavi ve gri modeller kısmen cilalıyken, yeşil model tamamen cilalı, kahverengi modele ise tamamen mat bir görünüm verildi.

Yeni Rado True Thinline saatleri akla pek çok şairane sahne getirir nitelikte: eski deri bir bavulun sürüklenmesi, dolma kalemle yazılan bir mektup, ipek veya kadife bir kıyafet, yavaşlayıp kaliteli bir anın tadının çıkarılması… Daha renkli, yaratıcı ama aynı zamanda minimalist ve sade bir tarz edinmek isteyenler için yaratılan bu renkli koleksiyon Rado kalitesinden ve estetiğinden hiç bir şekilde ödün vermiyor.

Yüksek seramik teknolojisi sayesinde saatlerin çok hafif ve hipoalerjenik olmalarına ek olarak çok uzun ömürlü ve çizilmelere karşı dayanıklı olmaları da dikkat çekiyor.