PKK okul bahçesine bomba attı

0
49
Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’ndeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine, bugün sabah saatlerinde PKK’lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi.
 
Diyarbakır Valiliği’nce bugün yapılan yazılı açıklamada, merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi’nde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne PKK’lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldığı ancak şans eseri can kaybının yaşanmadığı belirtildi. 

Açıklamada, “8.10.2015 günü saat 11.30 sıralarında İlimiz Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine, öğrencilerin eğitim ve öğretiminin devam ettiği sırada Terör örgütü mensuplarınca 1 adet el yapımı bomba (EYB) atılmıştır. Okul bahçesine atılan EYB sonucunda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamış, yapılan incelemelerde okulun içerisinde bulunan konteynerin çatısında maddi hasar meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir” denildi.