Pegasus uçuşları Masterpass güvencesinde

0
41

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard ve seyahat alışkanlıklarını değiştirerek havacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Pegasus Hava Yolları’nın iş birliği sayesinde, misafirler artık uçak biletlerini Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden Masterpass ile satın alabiliyor. Masterpass entegrasyonu yapılan uygulama ile ödemeler tek tıkla güvenli bir şekilde tamamlanabiliyor.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise şöyle konuştu: “Misafir memnuniyeti, Pegasus Hava Yolları olarak en öncelikli konularımızdan biri. Bunu sağlamak ve her geçen gün daha da iyileştirmek adına birçok yeni proje geliştiriyoruz. Ödeme teknolojilerinde öncü olan Mastercard ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de bunun en yakın örneği. Masterpass ödeme seçeneği ile misafirlerimiz mobil uygulamamızdan uçak bileti ve ek ürün satın alırken kredi kartı bilgilerini her defasında girmek zorunda kalmayacak. Böylece işlemlerini çok daha hızlı ve kolay tamamlama imkanı bulacaklar. Misafirlerimizin memnuniyetini artırmak için, her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard ile seyahat alışkanlıklarını değiştirerek havacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak bir iş birliğine imza attı. Pegasus Hava Yolları, Mastercard iş birliğiyle Pegasus’un mobil uygulamasından gerçekleşen bilet alımlarında Masterpass kolaylığını ve güvencesini misafirlerinin kullanımına sundu.
Pegasus misafirleri, bu değişikliklerle birlikte Pegasus mobil uygulamasından uçak bileti ve koltuk seçimi, Pre-order (önceden sipariş) yemek siparişi, ek bagaj alımı gibi ek hizmetleri satın alırken ödemesini Masterpass ile yapabiliyor.
Masterpass’i ilk olarak iOS ve Android mobil uygulamalarında kullanmaya başlayan Pegasus, dijital kanallarında yapmayı planladığı yenilikler sonrasında Masterpass kolaylığını internet sitesi www.flypgs.com‘dan da kullanıma açacak.
İş birliği hakkında açıklama yapan Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan: “Mastercard olarak Türkiye ekonomisinin sürdürülebilirliğini destekleyen projelere imza atmak önceliklerimizden biri. Bu nedenle e-ticaretin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Masterpass mobil ödeme çözümümüzü tüm ülkede hayata geçirerek, hızlı kolay ve güvenli ödeme imkanı sağlıyoruz. Pegasus gibi Türkiye’nin önde gelen markaları ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri sayesinde uygulamayı yaygınlaştırmaya devam etmek bizim için gurur verici.”

Nedir bu Masterpass?
Dünya genelinde 40 ülkede, 350 binden fazla ödeme noktasında tüketicilere güvenli ve kolay bir dijital ödeme platformu sunan Masterpass ile bugün Türkiye’de 500’ün üzerinde iş yerinde tek tıkla ve güvenli ödeme yapılıyor Masterpass hızında alışveriş yapabilmek için siparişiniz sırasında online kredi kartı opsiyonunu seçmeniz ve kartınızı sadece ilk sefere özel olarak, ödeme adımında Masterpass’e kaydetmeniz yeterli.Masterpass altyapısında güvenli bir şekilde saklanan bilgilerinizi, tekrar tekrar girmenize gerek kalmadan, Masterpass logosu gördüğünüz diğer internet siteleri ve mobil uygulamalarında da aynı pratiklikte, kayıtlı kart bilgilerinizle alışveriş yapabiliyorsunuz.
Masterpass ile perakendeden modaya, bebek giyimden, kitap kırtasiyeye, uçak biletinden, telefon faturası ödemeye, internet alışverişi yapabileceğiniz hemen hemen tüm kategorilerde tek tıkla ve güvenli ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Masterpass’e kayıtlı kartlarınızı kullanabileceğiniz tüm işyeri listesi için: https://Masterpassturkiye.com/ClientsPage/landing_page/Merchants.html
 
Türkiye e-ticaret pazarının yaklaşık %40’ını oluşturan işyerleri tarafından tercih edilen Masterpass, ayrıca markalarla yenilikçi kampanya ve uygulamalar için iş birlikleri de yapıyor.