Medya Sektöründe çalışmak isteyenler IŞIKSEM’e

0
65

Medya mecralarının, kurumların ve dönemsel organizasyon yapan markaların; reklam, proje ve sponsorluk alanındaki büyük boşluğu doldurmak amacıyla, “Reklam, Proje ve Sponsorluk Sertifika Programı” tasarlandı. RPS eğitiminin, benzerinin olmaması ve konuların sektör profesyonelleri tarafından sunulacak olması programa bambaşka bir dinamizm ve içerik kalitesi sağlıyor.

IŞIKSEM Müdürü Ceylan Adıgüzel; Medya Sektörünün Zirvesi İçin İlk Basamak RPS Programında;
Gerek hazırlanan eğitim içeriği, gerekse bu içerikleri verecek eğitimcilerin her birinin konusunda sektörün ileri gelenleri olması nedeniyle, programı tamamlayan adayların büyük bir alt yapısı olacak. Medya sektörünün eğlenceli dünyası ve ucu açık kariyer yolu itibariyle, RPS eğitimi oldukça güçlü temeller atmayı hedefliyor. Aynı zamanda sağlanan sponsor destekleri, ne denli başarılı bir program ortaya konduğunun garantilerinden. Halihazırda FMV Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (IŞIKSEM) olarak, sektörde tespit edilen ihtiyaçların karşılanması için yürüttüğümüz çalışmalarımızda, sürdürülebilir yenilikler kapsamında hareket etmeye devam ediyoruz.
 
Program Koordinatörü Hülya Kızılırmak; Kazançlı Bir Mesleğin Kapıları Aralanıyor  
Bu sertifika programında okumak isteyen Üniversite öğrencisi ya da mezunu  kişiler kendilerine gerçek ve kazançlı  bir mesleğin kapılarını, sonuna kadar aralayacak. Katılımcılar ön eleme ile alınacak, bu alanda çalışmak isteyen, iletişime açık, sabırlı, pozitif enerjiye sahip-takipçi ve sürekli öğrenmeyi kendisine hedeflemiş bireyler seçilecek.
 
Sınırlı Kontenjan
Program kontenjan dahilinde ve ön mülakat gerçekleştirerek katılımcılarını kabul edecek. Eğitimi başarı ile bitiren ilk 5 öğrenci sponsor olan kurumlarda staj yapabilecek ve kendilerini birebir sahada test etme imkanı ile bu işi uygunluklarını anlayacaklar. Kurum ve kişiler karşılıklı memnun kaldığı takdirde iş birlikteliklerini sürdürecekler.
 
Programa Kayıtlar Devam Ediyor
Kontenjanın sınırlı olduğu ve katılım için mülakat değerlendirmesinin mecburi olduğu program kayıtları devam ediyor. Programa kayıt yaptırmak için, FMV Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (IŞIKSEM) web sitesi incelenebilir ya da aşağıdaki numaralardan bilgi almak için iletişime geçilebilir.