​Markasının geleceğine yön vermek isteyenler İstanbul’da buluşuyor

0
39

Markasının geleceğine yön vermek isteyenler, 26-27 Mayıs tarihlerinde Swiss Otel’de gerçekleşecek Suistainable Brands 2016 Istanbul’da buluşuyor.

Sürdürülebilir Markalar® Küresel Platformu (Sustainable Brands) markalar ve tüm paydaşlarını Boston, San Diego, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Barcelona, Cape Town, Bangkok, Kuala Lumpur, Sydney ile birlikte İstanbul’da da bir araya getiriyor.

Markaların geleceği şekillendirmede oynadığı rolü anlamaya ve onlara güç kazandırmaya odaklanmış Sürdürülebilir Markalar Küresel Platformu, geleceğin daha iyi markalarını inşa etme konusunda hemfikir olan marka yöneticilerini bir araya getirirken onlara kendi aralarında ve paydaşlarıyla güçlü işbirlikleri kurmalarına yarayacak bir network kurma olanağı sağlayacak.

Sürdürülebilir Markalar Platformu olarak Sustainable Brands Istanbul’u; farklı perspektif ve disiplinlerden kişilerin birbirleriyle iletişimde olmalarını sağlamak; tüm paydaşların iyimser ve işbirlikçi bir ortamda buluşmalarını sağlamak ve geleceğe dönük yeni adımların neler olduğu konusunda ortak bir vizyon yaratabilmelerini teşvik etmek amacı ile gerçekleştiriliyor.