Kibar Holding’te üst düzey atamalar

0
189

Kibar Holding’e bağlı Assan Panel’de Mali İşler Direktörlüğü görevini yürütmekte olan Vecih Yılmaz, Kibar Holding Mali İşler Direktörlüğü pozisyonuna atandı.

Lisans eğitimini ODTÜ İşletme bölümünde tamamlayan Yılmaz, Galatasaray Üniversitesi Finansal Ekonomi Yüksek Lisans programını bitirdi.

Kariyerine Deloitte’ta denetçi olarak başlayan Yılmaz, Kibar Holding’teki görevinden önce Sabancı Holding, Enerjisa ve Kibar Holding bünyesindeki Assan Panel’de finans alanında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.

İSPAK AMBALAJ’IN MALİ İŞLER DİREKTÖRLÜĞÜNE TUBA TARAKLIOĞLU ATANDI
Kibar Holding’in esnek ambalaj alanında faaliyet gösteren grup şirketi İspak Ambalaj’ın Mali İşler Direktörlüğüne Tuba Taraklıoğlu getirildi.

TED Zonguldak Koleji mezunu olan Taraklıoğlu, lisans eğitimini tam burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.

Kariyerine 1994 yılında Deloitte Türkiye’de başlayan ve 3 yıl boyunca çeşitli şirketlerin denetim çalışmalarında bulunan Taraklıoğlu, 1997 yılında 3M Türkiye’de Cost Coordinator olarak iş hayatına devam etti.

1999 yılında katıldığı Arcelor Mittal Grubu’na bağlı Aperam Türkiye’de sırasıyla Financial Controller ve CFO görevlerini yürüttü. Bu süre zarfında Arcelor Mittal Grubu’nda “Project Management” ve “IFRS Networks” çalışmalarında yer alan Taraklıoğlu, SMMM yetki belgesine sahiptir. Taraklıoğlu, evli ve 2 çocuk annesidir.