Khaki pantolonunun lideri sunar: Smart 360 Flex

0
66

Dockers® Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonu, erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan, inovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretildi. Smart 360 özelliğine sahip yeni parçalar, tüm dünyayla aynı zamanda Eylül ayında raflardaki yerini alacak.
 
30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye çıkaran Dockers®, bugüne kadar ürettiği en inovatif pantolon modelini, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de Eylül ayı itibarıyla tanıtıyor. “Erkekler bir pantolondan ne ister” sorusuyla yola çıkan markanın tasarım ekibi, khaki pantolonları optimize ederek mümkün olan en rahat hale getirdi. Dayanıklılık ve özgüvenli görünüm ise, elbette es geçilmedi.
 
Dockers®’ın yepyeni koleksiyonunun ismi Smart 360 Flex. Bu yeni pantolonların en önemli özelliği, tipik streç kumaşların aksine tek yönlü değil, hem yatay hem dikey şekilde, yani dört yöne doğru esneyebilmesi. Dahası, Smart 360 Flex pantolonlar uzun bir günün sonunda da tıpkı sabahın ilk anındaki gibi iyi görünüyor.
 
Şimdiye kadar üretilen en işlevsel tasarım
Smart 360 Flex, müthiş rahatlığı ve şık görünümünün yanı sıra, yenilikçi detaylarıyla şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olmuş en işlevsel tasarım olma özelliğini de taşıyor. Pantolonların bel bandı streç kumaşlar sayesinde yumuşak ve esnek. Ayrıca cep telefonu ve diğer kıymetli eşyalar için gizli cepleri bulunuyor.
 
80’lerden bugüne… Rahat, çağdaş ve ‘esnek’
Dockers®, erkeklerin iş hayatında resmi takımlara alternatif kıyafetler aramaya başladığı ve kişisel stilini ortaya koyabilmeye imkanı sunan parçalara yöneldiği 1980’lerde doğdu. Giyim kodlarının gelenekselden günümüzün ‘casual’ olarak ifade edilen tarzına doğru kaydığı süreçte, çığır açan pantolonlarıyla her seferinde erkeklerin gönlünü fethetti. Hem modern hem profesyonel görünümü aynı parçalarda birleştirmeyi başardı. Şimdi Smart 360 Flex koleksiyonu ile günün her anında erkeklerin yanında olmayı sürdürüyor. Rahatlığı ve çağdaş görünümüyle, erkekleri sabahın ilk saatlerindeki bir üst yönetim toplantısından, geceye uzanan happy hour’lara kadar en şık şekilde taşıyor.