Karaköy’ün lezzet durağı: Nabu Fırın

0
81

Nabu Otel’in giriş katında bulunan Nabu Fırın, gerek mekanın şıklığıyla, gerekse sıcakkanlı çalışanlarıyla her öğünde tercih edilebilecek bir mekan olarak öne çıkıyor.

Müşterilerinin isteklerini her daim dinleyen ve samimiyetiyle mekanı daha da sevdiren çalışanlarıyla dikkat çeken Nabu Fırın, özellikle pizzalarıyla adından söz ettiriyor. 

Klasik pizzaların dışında, Cheeseburger pizza, karidesli sezar salatalı pizza, böğürtlen, ricotta ve fesleğenli pizza gibi değişik lezzetleri de müşterilerine sunan mekanda tatlı olarak Nutella ve muzlu, fıstık ezmeli ve muzlu, Nutella Mascarpone Calzone gibi seçenekleri tatmak mümkün.

Çeşitli paninileriyle kahvaltıların, pizza ve salatalarıyla öğle ve akşam yemeklerinin gözdesi olmaya aday Nabu Fırın’da kaliteli bir şarap eşliğinde arkadaşlarınızla yemek sonrasında da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

08.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren restoranda hem otel müşterileri hem de Karaköy müdavimleri yüksek fiyatlar ödemeden iyi lezzet, iyi içki ve iyi müziğin tadını çıkarıyor.