İlhan Cavcav Yılmaz Vural’ı Gençlerbirliği’nden neden kovuldu?

0
64

Gençlerbirliği’nde takımın başında sadece bir maça çıkan Yılmaz Vural’ın görevine son verildi. Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Gençlerbirliği dün oynanan ligin ilk yarısının son maçında Eskişehirspor deplasmanında 2-0 mağlup olmuştu. Bu ayrılıkla Yılmaz Vural’ın Gençlerbirliği macerası sadece 5 gün sürmüş oldu.

Fanatik’ten Safa Can Konuksever’in haberine göre, sezona Baxter ile başlayan, sonrasında tecrübeli hocayı gönderip Mehmet Özdilek ile anlaşan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Şifo’ya da kapıyı göstermişti. Geçici olarak Mustafa Kaplan takımı idare ederken son olarak Yılmaz Vural ile el sıkışıldı. Ancak yine kriz çıktı ve Başkan Cavcav bu kez 1 maç dayanabildi.

Transfer polemiği
Eskişehirspor mücadelesini Başkent ekibi 2-0 kaybederken, karşılaşmanın ardından Yılmaz Vural ile Başkan İlhan Cavcav transfer konusunu masaya yatırdı. Cavcav’ın pek çok bölgeye direkt 11’de oynayabilecek isimler istediği ve listeyi hazırladığı öğrenildi.

Cavcav ise devre arasında bu kadar takviye yapılmasını mantıklı görmedi. İkili arasında transferlerle ilgili anlaşmazlık çıkarken, sorun bir türlü çözülemedi ve İlhan Cavcav, tecrübeli teknik adamın görevine son verdi. 

Bu ayrılıkla 80 yaşındaki duayen başkan rekora imza atmış oldu. Vural’ın sözleşmesinin feshedilmesiyle yarım sezonda 4. teknik direktörü göndermiş olan Cavcav, Yılmaz hocadan önce Fuat Çapa’yı Türkiye’ye çağırmış ancak anlaşmadan geri yollamıştı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın, 5 gün önce göreve getirdiği teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırma kararı alması sosyal medyada da geniş yer buldu.
 
Twitter ve Facebook hesaplarından paylaşımlarda bulunan kullanıcıların büyük bir kısmı, Yılmaz Vural’ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’a büyük tepki gösterdi. Twitter ve Facebook’ta yapılan yorumlar şöyle:

“Gençlerbirliği yönetimi istifa etmeli”

“İlhan Cavcav’ın yöneticilik yapması engellenmeli”

“Teknik direktörler Gençlerbirliği’nde görev kabul etmemeli”

“Cavcav çıldırmış olmalı”