İkea sinema salonu dekore ediyor

    0
    104

    “Le Figaro”da yer alan habere göre, 2010 yılında Olympia’ya koyduğu yatağında insanları bir gece geçirmeye davet eden İkea şimdi de 21 ila 29 Nisan tarihleri arasında Paris’teki ünlü Grands Boulevards sinemasının salonlarını kendi masa, kanepe, koltuk, sandalye, sehpa, halı ve aydınlatma ürünleriyle dekore ederek, ziyaretçilerine ev ortamında film seyretme zevkini yaşatacak. Bu sürede, 2 ila 8 kişilik İkea dekorasyonlu 14 salonda kırk kadar seans düzenlenecek.
    Film seçimi ise internet üzerindne oylamayla belirlenecek. İkea’nın bu programına katılmak isteyenler 28 mart ila 29 mart arasında pek çok kategori arasından seçim yapacaklar; buna göre Cesar ya da Oscar ödüllü filmler, romantik gece, müzikal gibi kategorilerden tercih yapılabilecek. Oylama sonucunda yirmi kadar film belirlenecek.
    Daha sonra, İkea’nın misafiri olabilmek için de 3 Nisan’da itibaren günlük ücretsiz dört seanstan birine kayıt yapılacak. İnsanlar günü, filmi ve salonu kendileri belirleyecekler. Böylece 2,4,6 ya da 8 kişi için ücretsiz rezervasyon yapılabilecek.