Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday

0
22

Belgü, Levent Wyndham Otel’de düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu aday listesinde yer alacak bazı isimlerle birlikte başkanlığa adaylığını resmen duyurdu.
 
Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kulübü Sicil Kurulu’nun kendisine verdiği 2 yıllık cezanın bulunduğunu ve tedbirin kaldırılmasının dün netlik kazandığını belirterek, “Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına resmen adayım. Resmi olarak bugün açıklıyorum. İki yıllık tedbir cezam vardı. Bu cezanın kalkıp kalkmadığını sicil kuruluna sordum. Yanıt ancak dün geldi. Verdiğimiz ilandan sonra geldi” dedi.
 
“SİNİRLENMEYE, TEHDİT ETMEYE GEREK YOK”
“Değişim zamanı” sloganıyla adaylığını açıklayan Belgü, kulüpte adaylığın artık çok zorlaştığını, ancak kendilerinin adaylık için toplanması gereken imzaların 2 katına çıkarak kararlarını resmiyete döktüklerini vurguladı.
 
Hulusi Belgü, 5 günlük seçim kampanyasıyla huzura çıktıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
 
“Başkan, başka birini önerecek olsaydı bu tip yarışın içine girme niyetinde değildik. Başkan seçilirim seçilmem, fark etmez. Seçilirsem gururla taşırım, seçilmezsem, aynı şey başkan için de geçerli, sinirlenmeye veya tehdit etmeye hiç gerek yok. Ne yazık ki telefonlar açılıyor, tehditler yapılıyor. Benim reklamlarımı düzenleyen arkadaşım yanımda yok. Onun hiçbir günahı yok. Tek derdi parası karşılığında yardımcı olmaktı. Neden onlara bu tip telefonlar gelir, anlamakta zorluk çekiyorum.”
 
YENİ STAT 
Hulusi Belgü, başkan seçilmesi halinde yeni bir stat yapmanın da işaretini verdi.
 
Mevcut stadın yerine Salı Pazarı’ndaki araziye stat yapılabileceğini kaydeden Belgü, “Stadı, Salı Pazarı’na kaydıralım. Orada tartışmalı bir arazi var. Oraya daha büyük, konforlu bir stat yapılsın. Bu stat bittikten sonra öbür tarafa Fenerbahçe’ye sürekli gelir getirecek tesisler yapılsın” diye konuştu.
 
YÖNETİCİ ADAYLARINDAN BAZILARINI AÇIKLADI
Belgü, yönetim kurulu aday listesinde yer verdiği bazı isimleri de açıkladı. Listede yer alan yönetici adayları şunlar:
 
Abdullah Üçyiğit, Hakan Kodal, Aksel Butrosoğlu, Ahmet Öksüz, Şaban Erdikler, Işık Eyigüngör, Engin Aksoy, Mustafa Arslan, Ali Rıza Tekin, Rahmi Eyüboğlu, Adem Köz, Göksel Özanay, Kayhan Darcan Fuat Atalay, Taner Güven, Bülent Eriş.