Garanti Portföy Yönetimi’ne önemli ödül

0
44

Global Finance Magazine tarafından, bu yıl ilk kez dağıtılan “Dünyanın En İyi Emeklilik Fonu Yöneticileri”  (The World’s Best Pension Managers) ödülünün Türkiye’deki sahibi Garanti Portföy Yönetimi oldu. Dünyanın en büyük portföy yönetim şirketlerinin yer aldığı araştırmada;  ulusal, bölgesel pazarlar ve dünya genelinde performans, uzmanlık, müşteri  hizmetleri ve uyum gibi çeşitli kriterler bazında değerlendirilen Garanti Portföy Yönetimi Türkiye’deki rakiplerini geride bırakarak bu ödülün sahibi oldu.

Garanti Portföy Yönetimi CEO’su Mahmut Kaya, ise “Garanti Portföy Yönetimi olarak bu ödülü almaktan dolayı gurur duyuyoruz. Emeklilik fonları yönetimi konusundaki sürdürülebilir performansımızın ve yenilikçi yaklaşımlarımızın uluslararası bir kuruluş tarafından onaylanmış olması bizim için mutluluk verici. Bu konuda en büyük pay şirketimizin değerli insan kaynağına ve teknolojisine aittir. ” dedi.

Mahmut Kaya, Emeklilik Sektörü ile ilgili önemli değişiklikler öncesinde Garanti Portföy Yönetimine verilen bu ödülün kendileri açısından verilen emeklerinin uluslararası alanda ve standartlarda tescili olarak gördüklerini sözlerine ekledi.