Galatasaray’a özel Huawei G7 satışa sunuldu

0
139

Dünyanın teknoloji yıldızı Huawei, Türkiye’nin 4 yıldızlı şampiyonu Galatasaray’a özel olarak üretilen akıllı telefonu G7’yi satışa sundu. “Huawei G7 Galatasaray Serisi” www.gsstore.org sayfasındaki bu link üzerinden satın alınırken, paha biçilmez bir hediyeyle birlikte geliyor. Futbolcuların özel olarak imzaladığı Galatasaray forması, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen taraftarlara, özel üretim Huawei G7’nin hediyesi olarak sunuluyor.

Ortaya koyduğu mobil teknoloji ürünleriyle günden güne adından daha fazla söz ettiren Huawei, hem geçtiğimiz yıl Galatasaray ile imzaladığı forma sponsorluğu anlaşması hem de yeni nesil akıllı telefonu G7 ile de oldukça ses getirmişti. Teknolojinin yeni yıldızı Huawei, Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig 2014 – 2015 sezonu şampiyonluğunu ve 4’üncü yıldızı, “Huawei G7 Galatasaray Serisi” ile kutluyor.

Huawei Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Huawei G7 Galatasaray Serisi ile ilgili açıklamasında; “Öncelikle Huawei ailesi olarak, Galatasaray’a 4’üncü yıldızı getiren şampiyonluk sezonunda, bu uzun ve zorlu yolda birlikte yürüdüğümüz için gururluyuz. Başta büyük Galatasaray taraftarı olmak üzere emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyoruz. Sadece 1905 adet üretilen ve imzalı Galatasaray formasını da içeren özel paketiyle sunduğumuz Huawei G7 Galatasaray Serisi’yle, Galatasaray’ın 20’nci şampiyonluğunu ve bu muhteşem sezonuna yakışır bir ürün yaratmak istedik” dedi.

Galatasaray’ın bu yıl elde şampiyonlukla beraber hak kazandığı 4’üncü yıldız, özel üretim G7’nin kutusunda da sıra dışı bir tasarımla yer alıyor. Sınırlı sayıda, sadece 1905 adet üretilen özel serinin satışı, yalnızca gsstore.org üzerinden online kanalda gerçekleştiriliyor.

Huawei G7 Galatasaray Serisi’ni tercih eden kullanıcıları, bir de sürpriz bekliyor. Sarı kırmızılı futbolcular tarafından imzalanan Galatasaray forması da, özel üretim Huawei G7 ile birlikte sunuluyor.

HEM ŞIK HEM AKILLI
Huawei G7’nin nano döküm teknolojileriyle tek parça olarak üretilen metalik gövdesi, ürüne benzersiz bir sağlamlık ve sıra dışı görünüm kazandırıyor. Huawei G7, sahip olduğu yüksek kalite algısını ilk dokunuştan itibaren hissettiriyor. Ergonomik yapısı sayesinde tek elle rahatça kullanılabilen Huawei G7, 5,5 inçlik HD ekranı, 4G LTE Cat4 bağlantı özellikleri ve 13 MP ana kamerasıyla, iş ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

Huawei G7, 4 çekirdekli güçlü 1,2 GHz 64 bit Qualcomm işlemcisiyle ve 3.000 miliamperlik lityum polimer bataryayla donatıldı. Huawei G7’nin pil ömrü de kullanıcıları mutlu edecek güçte. G7’nin bataryası, normal kullanımda 2 günden, yoğun kullanımda 1 günden fazla dayanarak sizi yarı yolda bırakmıyor. Dünyadaki tüm GSM altyapılarıyla uyumlu olan Huawei G7, 7,6 milimetre inceliği ve 165 gram ağırlığa, taşınabilirlik açısından da ideal.

Huawei G7, kaliteli fotoğraflar için 28 milimetrelik geniş açı BSI lensle donatılmış 13 MP arka kamera ve 88 derecelik çekim açısıyla 5 MP ön kameraya sahip. EmotionUI arayüzü, akıllı telefonundan daha fazla keyif almak isteyen herkesin beklentilerini karşılayacak yepyeni olanaklar sunuyor.

Taraftarlar, Huawei G7 Galatasaray Edition’ın satış bedeli olan 1.299 TL karşılığında, hem 4 yıldızlı özel üretim Huawei G7’ye sahip olacak hem de kulüplerine katkıda bulunacak.