Ford Otosan’da üst düzey değişiklik

0
193

 Ford Otosan, üst yönetimde bazı atamalar gerçekleştirdi. 
   
Şirket’ten konu ile ilgili KAP’a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
   
“Şirketimizde, 33 yıldır görev yapan İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Sayın Mehmet Candan Günel ve 34 yıldır görev yapan Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Şakir Taylan Avcı 31 Ocak 2016 tarihi itibariyle emekli olacaktır. İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcılığı (CMO) pozisyonuna ve Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna şu an için bir atama yapılmayacaktır.
   
Sayın Cemil Cem Temel, 01 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Kocaeli Fabrikaları ve Yeni Projeler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Sayın Cemil Cem Temel, Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları’ndan ve Yeni Projeler’den sorumlu olacaktır.
   
Şirketimizde, 35 yıldır görev yapan Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ernur Mutlu 31 Ocak 2016 tarihi itibariyle emekli olacaktır. 
   
Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Sayın Hasan Kazım Burak Gökçelik 01 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 01 Şubat 2016 tarihinden itibaren Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı pozisyonu kapatılacaktır.
   
Şirketimizde, 40 yıldır görev yapan Malzeme Planlama ve Lojistik – MP&L Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cengiz Kabatepe 31 Ocak 2016 tarihi itibariyle emekli olacaktır.
   
Sayın Özgür Gökşen Töre Sancak 01 Şubat 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Malzeme Planlama ve Lojistik – MP&L Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.”