Fenerbahçe Olimpiyakos basketbol maçı ne zaman? hangi kanalda? saat kaçta?

0
136

Bu yıl İstanbul’da düzenlenen Türk Hava Yolları Euroleague Final Four mücadelesinde Real Madrid’i nefes kesen bir mücadele sonunda yenen Fenerbahçe, CSKA Moskova’yı güzel bir oyunla eleyen Olimpiyakos’a karşı final mücadelesine çıkacak. İki takım daha önce hiç play-off veya final four mücadelelerinde karşı karşıya gelmediler. 

Geçen sezon’un şampiyonu Real Madrid şokta

İstanbul’a büyük bir beklenti ile gelen Real Madrid, Fenerbahçe ile yapmış olduğu zorlu Final Four mücadelesinde aradığını bulamadı. Karşılaşmaya oldukça kötü başlayan Real Madrid, sonlara doğru farkı azaltmış olsa da, bu mücadele maçın skoruna yansımadı. Temsilcimiz Fenerbahçe harika bir oyunla adını Final Four Final’ine yazdırdı. Bu skor İspanyol basınında geniş yer buldu. İspanyol basını Fenerbahçe’den ve oyuncularımızdan övgüyle bahsetti. Final maçının da favorisinin Fenerbahçe olduğunu belirttiler.

Fenerbahçe Olimpiyakos Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Fenerbahçe Olimpiyakos maçı 21 Mayıs Pazar günü oynanacak. Bu zorlu final mücadelesi TRT 1 canlı olarak yayınlayacak. Bein Sport 3’den de canlı ve şifresiz olarak verilecek. Karşılaşma saat 21:00’da başlayacak…

Taraftar Arası Tartışma

Taksim Beyoğlu’nda Final Four için İstanbul’da gelen Olimpiyakos’lu taraftarlar ile bir grup arasında bilinmeyen bir nedenden kaynaklı çıkan kavgaya polis biber gazıyla müdahale etti. Olimpiyakos’lu taraftarların meşale yakarak etrafı rahatsız ettiği iddia ediliyor. Olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet sevk edildi.

Fenerbahçe’nin Final Four Kadrosu

Sarı-Lacivertlilerin başında dünyaca ünlü Sırp başantrenör Zeljko Obradovic bulunuyor. Kadroda ise; Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Ahmet Düverioğlu, Barış Hersek, Egehan Arna, Berk Uğurlu (Türkiye), Ekpe Udoh, James Nunnally (ABD), Pero Antic (Makedonya), Bogdan Bogdanovic, Nikola Kalinic (Sırbistan), Anthony Bennett (Kanada), Kostas Sloukas (Yunanistan), Jan Vesely (Çekya), Luigi Datome (İtalya) yer alıyor.

Olimpiyakos’un Final Four Kadrosu

Erick Green (ABD), Khem Birch (Kanada), Patrick Young (ABD), Vassilis Toliopoulos (Yunanistan), Ioannis Papapetrou (Yunanistan), Vassilis Spanoulis (Yunanistan), Dominic Waters (ABD), Dimitros Agravanis (Yunanistan), Nikola Milutinov (Sırbistan), Georgios Printezis (Yunanistan), Kostas Papanikolaou (Yunanistan), Vangelis Mantzaris (Yunanistan), Matt Lojeski (ABD), Paris Maragkos (Yunanistan), Ioannis Anthinaiou (Yunanistan)