Digital Planet takım sponsorluğu ile Özcan Çilman Futbol Turnuvası’na destek

0
89

Türkiye’de e-Dönüşüm hareketinin öncüsü AR-GE şirketi Digital Planet, mali müşavirler ve muhasebecilerin katıldığı ‘Özcan Çilman Futbol Turnuvası’nda geçen yılın şampiyonu Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Bakırköy Şubesi’ne sponsor oldu.
 
Adını Eylül ayında aramızdan ayrılan Mali Müşavir Özcan Çilman’dan alan ve Digital Planet’in takım sponsorluğu ile destek vereceği “Özcan Çilman Futbol Turnuvası” 22 Ekim Cumartesi günü, İstanbul ve çevre illerden 16 Mali Müşavir Muhasebeciler Birliği Derneği şubesinin katılımıyla Yeşilköy Çiroz Halı Sahası’nda başlayacak. Çok sayıda mali müşavir ve muhasebecinin yanı sıra tüm futbol severlerin izleyebileceği ve 17 Aralık’ta tamamlanması beklenen Özcan Çilman Futbol Turnuvası’nda her Cumartesi oynanacak maçların sonucunda şampiyon belirlenecek.
 
Digital Planet, her sektörden şirketlere, mali müşavirlere ve muhasebecilere işlerini pratik, hızlı ve güvenilir yapmaları adına teknolojik hizmet ve ürünler sunuyor. Özel entegratör kimliğiyle 20 faturaya da 20 milyon faturaya da hizmet verebilen kurumlara güvenli ve özel çözümler sunan Digital Planet, günümüzde saklanması, yönetilmesi ve analiziyle birlikte gündem olan Büyük Veri’nin “büyük dert” olmaması için ileri düzey sıkıştırma ve depolama teknolojilerini geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor.