DenizBank’a iki Uluslararası Mükemmellik Ödülü

0
38

DenizBank İngiltere’nin İK alanında prestijli organizasyonu HR Excellence Awards 2017 yarışmasında, kurumların küresel çapta yarıştığı ‘En İyi Uluslararası İnsan Kaynakları Stratejisi’ ve ‘En İnovatif İnsan Kaynakları Teknolojileri’ kategorilerinde 1.’lik ödülünün sahibi oldu.

Banka, Londra’da gerçekleşen törende verilen ödülleri; baştan sona inovatif bakış açısıyla tasarladığı dijital İK süreçleri, aday ve çalışan deneyiminde yarattığı farklılıklar ve Z jenerasyonu için hazır olma stratejisi ve uygulamaları ile kazandı. 22 yıldır düzenlenen organizasyonda aynı ödülü 2014 senesinde de alan DenizBank böylece Türk firmalarının şimdiye kadar 3 kez elde edebildiği bu başarılardan 2 tanesine imza atmış oldu.

DenizBank, dijital alanda sektöre kazandırdığı uygulamalarıyla global arenada takdir toplamaya devam ediyor. Banka, bu kapsamda 22 yıldır düzenlenen ve İngiltere’nin saygın ödül organizasyonlarından olan HR Excellence Awards 2017’de tüm dünyadan şirketlerin başvuru yapabildiği,’En İyi Uluslararası İnsan Kaynakları Stratejisi’ (Best HR Strategy from Overseas) ve ‘En İnovatif İnsan Kaynakları Teknolojileri’ (Most Innovative Deployment of HR Technology) kategorilerinde büyük ödüllerin sahibi oldu. HR Excellence Awards kapsamında daha önce 2014 senesinde de Best HR Strategy from Overseas ödülüne layık görülen DenizBank, şimdiye kadar farklı dallarda toplamda Türkiye’den firmaların 3 kez ödül kazanabildiği bu önemli ödüllerden 2’sini elde etme başarısına imza atmış oldu.

Bankanın bu ödüle layık görülmesinde baştan sona inovatif bakış açısıyla tasarladığı dijital İK süreçleri, aday ve çalışan deneyiminde yarattığı farklılıklar önemli rol oynadı. Mevcut çalışanlarının yüzde 70’ini oluşturan Y kuşağının yanı sıra, iş hayatına yeni başlayacak Z jenerasyonuna hazır olma stratejisi ile dijital dönüşüm başlatan DenizBank, iş süreçlerini inovatif, verimli ve yeni yöntemlerle daha etkin hale getirdi.

Banka, söz konusu uygulamaları çerçevesinde video ve tamamını online olarak gerçekleştirdiği mülakat, sınav ve işe alım süreçleriyle çalışan ve adaylarına yenilikçi deneyimler sunuyor. Yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden de şirket içi başarı hikayeleri ile işe alım süreçlerine dair iç görüler paylaşılarak; Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin ve YouTube hesaplarını aktif olarak kullanılıyor.