Demir İnşaat Dubai’de atağa kalktı

0
37

Demir İnşaat, Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarında 17 satış sözleşmesine imza attı.

Şirket açıklamasına göre, Dubai’de gerçekleştirilen IPS 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda, Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği Demir İnşaat, IPS 2016’dan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, IPS’ye geçen yıl da katıldıklarını hatırlatarak, önceki yıl kendilerinden gayrimenkul satın alanların Demir İnşaat standını ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdiklerini ve elde ettikleri kazançları yeni ziyaretçilere bizzat aktardıklarını bildirdi.
Demir, şunları kaydetti:

“Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan IPS 2016’da Demir İnşaat olarak çok yoğun bir ilgiyle karşılandık. 3 gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başkanı Muhammed Bin Raşid El Maktum’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi.

Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Bununla birlikte Dubai’nin önde gelen iş adamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık.”

Demir, yeni projeleri Demir Anatolia’nın lansmanı öncesi fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerin de fuarda Demir İnşaat’a yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.