D-Smart ve Bimeks işbirliği anlaşması yaptı

0
24

Bimeks mağazalarından alışveriş yapanlar, D-Smart üyelik paketi sahibi olacaklar.
   
BİMEKS mağazalarından 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar D-Smart HD Mega Paketi ve hediye olarak Belgeselsever ve Eğlencesever Paketlerini 2 ay boyunca ücretsiz izleyebilecek. 
   
Hediye edilen dönem sonunda aboneliklerine devam etmek isteyenler, D-Smart’ın avantajlı tekliflerinden faydalanırken,  ilk fatura ödemelerini takiben hediye edilecek 30 TL Bipara’yı Bimeks mağazalarında harcayabilecek. 
   
Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, D-Smart ile, Bimeks müşterileri için cazip bir kampanya başlattıklarını söyledi. Akgiray, “Televizyon yayıncılığı her geçen gün biraz daha dijital platforma ve içerik satışına doğru evriliyor . Gerek içerik, gerek yayın platformu olarak D-Smart bizim için doğru ve değerli bir partner oldu. Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi olarak biz de D-Smart ile birlikte tüketicilerin lehine böyle güzel bir çalışma içerisinde olmaktan mutluyuz. Bimeks, farklı markalarla işbirliklerine devam edecek” dedi.
   
D-Smart CEO Mükremin Sarıer   “Dijital yayın platformu D-Smart olarak, teknoloji perakendeciliğinde Türkiye’nin öncü markası Bimeks ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bimeks mağazalarından alışveriş yapanlara D-Smart’ın zengin içeriğini 2 ay hediye ediyoruz. Üstelik herhangi bir taahhüt talep etmiyoruz. Aboneliklerine devam eden Bimeks müşterilerine, D-Smart dünyasının avantajlı fırsatlarını tek fiyat ve net fatura ile sunmaya devam edeceğiz” dedi.