Çocuklar için birlikte büyüyelim

0
73

“Toplumda erken yaşta egzersiz ve oyunun önemi ile ilgili farkındalık yaratmak” misyonu ile kurulan Muzipo Kids, Türkiye genelinde 10 şehirde, 28 merkeziyle hizmet veriyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Eskişehir, Kocaeli, Aydın, Manisa, Gümüşhane ve Mersin’deki franchiselarına yakında açılacak Adapazarı ,Bursa ve İstanbul Bahçeşehir merkezlerini ekleyecek olan Muzipo, ilk olarak Balıkesir, Denizli, Adana ve Gaziantep illerinde de olmayı hedefliyor.

Muzipo sistemini uygulayarak başarıya ulaşan merkezleriyle büyümeyi ve sektörde öncü olmayı hedefliyor. Franchise verirken en önemli koşulardan biri de kişilere psikologlar tarafından yapılan testler uygulanması.
200 şubesi olan b-fit merkezinin kurucusu Bedriye Hülya’nın 2011 yılında Aslı Olgun ile birlikte kurmuş olduğu Muzipo Kids “Çocukların hareket üssü” olarak hizmet veriyor.

‘Muzipo Kids Kurucularından Bedriye Hülya; Türkiye’de yılda 1,4 milyon çocuk doğuyor. Şu anda hedef kitle yaş aralığında 18 milyon çocuk bulunuyor. Bu açıdan sektörümüzün çok büyük bir potansiyeli var. Bu potansiyeli değerlendirmek isteyen franchise adayları ile görüşmelerimiz sürüyor. Doğru franchise adayları, güçlü altyapımız ve Ar-Ge yatırımlarımızla 2017 yılının sonuna kadar hızlı bir büyüme ivmesi yakalayacağımıza inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.’

‘TÜRKİYE’NİN İLK HAREKET ÜSSÜ’ Muzipo Kids Franchise Şartları
Kariyer hayatına hem hareketli hem de keyifli başlamak isteyen, çocukları seven herkes Merkezi Kids merkezi açmak için aday olabilir. Muzipo’nun franchise adayları, uzun görüşmeler ve testler sonucunda sisteme katılıyor. Yatırımın geri dönüş süresi 18-24 ay olarak öngörülüyor. Franchise bedeli ile tüm malzeme ve ekipmanlar, Muzipo’ya özel üye takip bilgisayar programı, uygulamalı eğitimler, işletmeyi açmak ve işletmek için gerekli her türlü bilgi ve programlar, reklam ve tanıtım desteği, personel bulma adına verilecek destek ve pek çok servis almaya hak kazanılıyor.

Sürdürülebilir franchise sisteminin en önemli konusu ise satış sonrası destek programlarıdır. Muzipo Kids ekibi merkez sahipleriyle; doğru lokasyondan personel teminine, işletmecilik eğitiminden açılış destek programlarına kadar pek çok konuda beraber çalışıyor. Açılış sonrası sahada yanında olan satış sonrası destek ekibi ile de tüm hedef çalışmalarını yürütüyor. Merkezler, eğitmen eğitimleriyle ve uzman akademisyenlerle geliştirilen programlarıyla arkasına üniversiteleri alarak, farklılığını ortaya koyuyor. Tek başına iş kurmadaki riskleri ortadan kaldıran Muzipo, girişimcilerin başarıları için sürekli yanlarında olarak onları destekliyor.

ÇOCUKLARDA HAREKET NEDEN ÖNEMLİ?
21. yüzyılın yaşam tarzında, sürekli gelişen teknoloji ile her türlü hizmet ve ürünün parmaklarımızın ucunda olduğu bu “Hareketsizlik” döneminde çocuklar, evde oyun konsolları ve teknolojik ürünler ile günlerini hareket etmeden geçiriyorlar. Eskiden sokaklarda oynayıp, keşfeden, sosyalleşerek deneyimleyen ve gezen çocuklar, günümüzde sokaktaki arkadaşlarının yerine teknolojiyi koydukları için hareket ederek eğlenebileceklerini unutuyorlar.

Alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan hareket eğitimimiz ile 3 -12 yaş arası çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve çocuklara doyasıya hareket edebilecekleri güvenli bir ortam sağlamayı amaçlıyoruz.

Hareket eğitimimiz; “Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandırmayı hedeflerken, çocukların ekip ruhu çerçevesinde sosyalleşmelerini ve paylaşarak eğlenmelerini destekliyor.