CMO Summit 2018 başladı

0
59

Müşterinin hareketlerini izlemek ve bir sonrakini öngörerek yeni pazarlama stratejileri kurgulamak, yeni tür medyalara ayak uydurmak, ürünleri doğru hikayelerle anlatmak, teknolojiyi yakından takip etmek, veri analitiğini doğru yapmak… Pazarlama yöneticilerinin görev alanları son yıllarda büyük bir değişim gösterdi. Günümüz dünyasının dinamikleri ve hızla değişen rekabet ortamında, kilit konuma yerleşen CMO’lar 20 Kasım Salı günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen CMO Summit 2018’de pazarlamanın geleceğini konuşuyor.
CMO fonksiyonunun yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla Fortune Türkiye ve DataExpert iş birliğinde yapılan araştırma ile belirlenen “En Etkin 50 CMO”ya ödüllerinin verileceği Zirve kapsamında, Türkiye’nin pazarlama alanındaki önemli karar alıcıları düzenlenecek panellerde görüşlerini paylaşıyor. CMO Summit 2018’e Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CMO’ları, pazarlama alanında çalışan orta ve üst düzey yöneticiler, pazarlama alanındaki ürün/hizmet sağlayıcı firmaların üst düzey yöneticileri, pazarlama ve yönetim uzmanları, sektör duayenleri ve alanın uzmanı basın mensupları katılmakta.
Arçelik, Turkcell, THY, Migros, PepsiCo, LC Waikiki, Anadolu Sigorta, Koçtaş, Procter & Gamble gibi ulusal ve uluslararası şirketlerin CMO’larına ödüllerinin verileceği Zirve’de, açılış konuşmasını “Alla Turca İnovasyon” başlıklı konuşmasıyla Boyner Grup CEO’su Cem Boyner yaptı. Yönetim Perspektifinden CMO’nun Rolü, Değer Yönetim Karması: Pazarlama & Finans & Marka, Pazarlamada Davranış Mimarlığı, Dijital Dönüşüm ve Marketing 5.0 başlıkları düzenlenen panellerde ele alınacak. 
CMO Summit 2018 hakkında detaylı bilgi için www.cmosummit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.