Boyner’den yılbaşı kampanyaları

0
37

Boyner Büyük Mağazacılık açıklamasına göre, “Bir hediye bir hayat değiştirir. Sen bu yıl kime, ne hediye alacaksın?” temasıyla yola çıkan Boyner, yılbaşına özel kadın, erkek, çocuk herkesin farklı zevk ve bütçesine uygun ürün çeşitliliği, eğlenceli hediye paketleri ve özel tasarlanmış poşetler sunuyor.

Kampanya kapsamında, Boyner ve YKM 31 Aralık tarihine kadar yapılacak her  250 TL alışverişe 40 TL hediye çeki ya da Hopi’lilere 50 paracık kazandırıyor. Aralık ayı boyunca Garanti Bankası kartlarına özel 9 taksit fırsatı, ayrıca 31 Aralık’a kadar işaretli marka ve parfümlerde ikinci üründe yüzde 60’a varan indirimlerle birlikte sadece Boyner ve YKM’ye özel hazırlanmış birbirinden özel kozmetik setleri yılbaşı için hediye alternatifi sunuyor.

Ayşe Boyner’in dünya markalarından özel seçkisi ile oluşturduğu markası Boyner Fresh de bayanlara  özel yılbaşı kıyafetleri, yılbaşına özel seçili ürünlerde yüzde 40’a varan indirim avantajına sahip.

Aralık ayında Boyner ve YKM’lerden  her 250 TL alışverişe 40 TL hediye çeki kazananlar, isterlerse 40 TL hediye çekini TEMA, Tohum Otizm Vakfı,Türkiye Korumaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve UNICEF’e bağışlayabilecek.