Bodrum, Jumeirah Bodrum Palace oteliyle lüks turizmde fark yaratacak

0
203

Dünyanın en lüks otel gruplarından olan Dubai merkezli Jumeirah Group, İstanbul’daki Pera Palace’ın ardından Bodrum’da da ikinci oteliyle hizmete giriyor.
 
1 Mayıs’ta Bodrum Zeytinlikahve’de kapılarını açacak olan Jumeirah Bodrum Palace geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanmış; misafirlerine lüks geniş suitlerden oluşan 135 oda, lüks döşenmiş ve özel havuzlu 58 villa ve 6 yatak odalı bir sarayla hizmet verecek.
 
110 bin metrekare alan üzerine kurulan Jumeirah Bodrum Palace’ta çeşitli restoranlar, salonlar ve barlar, 11 kapalı ve 7 halka açık havuz, 12 bakım odası bulunan Talise spa, lüks hamam, tam donanımlı bir fitness merkezi, 11 kapalı Kids Castle oyun merkezi ve dünyanın önde gelen markalarının mağazaları mevcut.
 
“Saray” Jumeirah Bodrum Palace’ın en ilgi çekici bölümlerinden biri;  eşsiz bir deniz manzarasına sahip olan “Saray” 2 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor ve her biri jakuzi içeren 6 gösterişli yatak odasına sahip. Ayrıca misafirlerine özel iskele, geleneksel bir Türk hamamı ve sauna da içeriyor. 
 
Jumeirah Bodrum Palace, açılışını kutlamak üzere misafirleri için çok özel sürprizler sunuyor. “Ekstra Bir Gece Kazanın” kampanyasıyla, otel misafirleri Jumeirah Bodrum Palace’ta dört gece kalıp üç gece için ödeme yapacak. Buna tesisin tamamında tüm yiyecek ve içecekler için yüzde 20 indirim dahil olacak. 
 
Jumeirah Bodrum Palace’ın açılış sürprizlerinden biri ise ‘Türk Lokumu” ismiyle sunuluyor. Jumeirah Bodrum Palace’ta minimum dört gece konaklayan misafirler, İstanbul’daki 125 yıllık tarihiyle nostaljik bir tatil imkanı sunan Pera Palace Hotel Jumeirah’da ücretsiz iki gece konaklama imkanı kazanıyor. 
 
Bodrum otelinin açılışı nedeniyle Pera Palace Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Jumeirah Group Başkanı ve CEO’su Gerald Lawless, Türkiye’de ilk kez Pera Palace ile faaliyete başladıklarını hatırlatarak, Jumeirah Bodrum Palace’ın yılda 4,5 milyondan fazla turist ağırlayan Bodrum’a yeni bir soluk getireceğini ifade etti.  Lawless konuşmasında, “tesisi inşa eden Targets Investments’ın  Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Dalkıran ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin ardından, dünya standartlarında bir ekibi bir araya getirdik “dedi.
Jumeirah Bodrum Palace’ın Genel Müdürü Mete Atakuman ise basın toplantısında yaptığı konuşmada,  mayıs ayından itibaren misafirlerini “Stay Different” mottosuyla ağırlamaya başlayacaklarını söyledi.
  
Jumeirah Bodrum Palace olarak, henüz hizmete girmeden Körfez, Rusya, BDT, Avrupa ülkelerinden rezervasyon aldıklarını belirten Mete Atakuman, hedeflerinin Haziran ayının ortasından itibaren yüzde 90 oranında doluluğa ulaşmak ve 2016 yılında Bodrum turizminin en fazla tercih edilen tesisine dönüşmek olduğunu kaydetti. Otel özellikle Rusya, BAE ve Körfez ülkelerinden turist çekmeyi hedefliyor. 
 
Dubai Holding’in bir parçası olan lüks otel markası Jumeriah Group amiral gemisi Burj Al Arab olmak üzere birinci sınır otel ve tatil yerleri işletmecisi;  Avrupa’da Londra, Frankfurt, Mayorka, Roma, İstanbul ve en son Bodrum’da otelleri olan gurubun asıl faaliyet alanı ise Körfez ülkeleri ve Asya-Pasifik bölgesi.  Dubai’deki otellerin yanı sıra Bakü, Maldivler ve Şanghay’da da otelleri olan grubun takviminde Çin, Hindistan, Endonezya, Ürdün, Fas, Umman, Rusya ve BAE’de de yeni açılışlar var.