Beşiktaş Lens’i borsaya bildirdi

0
30

Beşiktaş, geçen sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiliz ekibi Sunderland’te bulunan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı. 

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, “Jeremain Marciano Lens’in transferi konusunda kulübü Sunderland ile görüşmelere başlanmıştır.” ifadesi kullanıldı.

Lens’ten teşekkür mesajı 
Öte yandan, Jeremain Lens, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Doğru. Türkiye’ye döndüğüm için çok mutluyum. Fenerbahçe ve Sunderland taraftarlarına çok büyük teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
Bu sezon siyah-beyazlı formayı giyecek Hollandalı futbolcu, yayımladığı videoda ise “Türkiye’ye döndüğüm için gerçekten çok heyecanlıyım. İstanbul’u seviyorum. Ne harika bir şehir. Bana her şeyi verdiniz. Gerçekten hissettim bunu ve sarı-lacivert ile kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etmeme izin verin. Benim hedefim en üst seviyede oynamak. Harekete geçme zamanı. Bana teklifi onlar yaptı. Gerçekler bazen acıtır. Teşekkür ederim.” mesajını paylaştı.

Öte yandan Lens’in, siyah-beyazlı yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla Amsterdam’dan özel uçakla Samsun’a geçerek, Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında bu akşam oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını izleyeceği bildirildi.