Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

0
53

Süper Lig’in 5. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Galatasaray’ın merakla beklenen maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da Vodafone Arena’da oynanacak.

Taraftarların büyük heyecanla beklediği karşılaşma Lig Tv ekranlarından yayınlanacak.

Derbi öncesinde bir diğer merak edilen konu ise deplasman yasağının kalkıp kalmayacağı. İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Kulüpler Birliği üyelerinin görüşmesinden olumlu sonuş çıktı. Yasağın kalkması muhtemel gözüküyor; fakat kararın derbiye yetişip yetişmeyeceği henüz bilinmiyor.

Derbi için iki takımda çalışmalarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, siyah-beyazlılar taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İlk bölümde pas ve şut çalışması yapan oyuncular, ikinci bölümde hücum organizasyonları üzerinde durdu. Beşiktaş’ın antrenmanı yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Quaresma katıldı, Gökhan İnler salonda çalıştı
Mide rahatsızlığı nedeniyle dünkü çalışmada yer almayan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, bugünkü idmanda yer aldı.

Akhisar Belediyespor maçında ayağına darbe alan Gökhan İnler ise tedbir amaçlı salonda çalıştı.

Bu arada dünkü idmanda antrenör Tamer Tuna’nın dirsek darbesiyle kaşı açılan Tolgay Arslan da çalışmaya katıldı.

Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray ise Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların salonda kuvvet çalışmasının ardından sahada bireysel savunmaya yönelik pas egzersizleri yaptığı bildirdi. Antrenmanın dar alanda, üç ayrı takım halinde üçe üç yüksek tempolu bir maç ve koşularla tamamlandığı belirtildi.