Aksigorta, Acıbadem Sigorta ile yeni bir işbirliği modeline imza attı

0
89

Aksigorta, 2016’da sağlık branşında büyüme hedefi doğrultusunda Acıbadem Sigorta ile yeni bir işbirliği modeline imza attı. Gelişmiş sigorta pazarlarında uygulanan, ancak Türkiye’de bir “ilk” olma özelliği taşıyan yeni iş modeli ile Aksigorta, öncesinde olduğu gibi satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, yatarak ve 
ayakta sağlık ürünlerine yönelik operasyonel ve teknik altyapı hizmetleri ile bu ürünlerin sigorta riskinin paylaşımına dair ana desteği, sağlık sektöründe Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan Acıbadem Sigorta’dan alacak. 
   
Aksigorta’nın satış gücü ve geniş dağıtım kanallarının avantajı ile Acıbadem Sigorta’nın sağlık sigortalarındaki uzmanlığı ve gelişmiş altyapısının yarattığı sinerji sayesinde özel sağlık branşında müşteriler lehine önemli bir rekabet ortamı yaratacaklarını belirten Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, “Acıbadem Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz yeni işbirliği modeli, özel sağlık sigortası sektöründeki gücümüzü de pekiştirecek. Sektörde ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği kapsamında müşterilerimiz ürünlerini Aksigorta hizmet ve kalitesi ile Aksigorta’dan almaya devam ederken, geçmişte farklı hizmet sağlayıcılardan aldığımız veya Aksigorta bünyesinde sağladığımız bazı hizmetleri Acıbadem Sigorta ile sunacağız.” dedi. 

DAHA GENİŞ KAPSAMLI ÜRÜN VE HİZMETLER
Aksigorta’nın sağlık sigortası ürünlerinin Acıbadem Sigorta’nın desteği ile yeni hizmetler eklenerek şekilleneceğini ve bu sayede müşterilerine daha geniş kapsamlı, ürün ve hizmetler sunma fırsatı yakalayacaklarını vurgulayan Uğur Gülen, şunları söyledi: 
   
“Bu işbirliği sayesinde Aksigorta olarak farklı ve yeni bir hizmet anlayışı ve sigortalılarımızın 55 yıldır alışık olduğu güçlü hizmet kalitesi ile yeni ürünler sunarak pazar payımızı artıracağız. Bunu da Aksigorta’nın güçlü kanalları ve iş ortakları sayesinde önümüzdeki yıldan itibaren ürün sayımızı ve müşterilerimize sunduğumuz avantajları artırarak sağlayacağız. Böylelikle sağlık branşında 2016 için koyduğumuz iddialı büyüme hedefimize emin adımlarla yaklaşacağız.”
   
Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Gökhan Gürcan da “Sağlık sigortacılığı kendine has disiplinleri ve zorlukları barındırmaktadır. Ancak ezberlerin dışına çıkılarak bunlar aşılabilir ve pazar genişletilebilir. Bu doğrultuda Acıbadem ve Aksigorta, müşterileri için sadece sigorta şirketleri değil, sundukları hizmetlerle “sağlıklı ve mutlu yaşam danışmanları” olacaktır. Hedefimiz yalnızca pazarı genişletmek ve pazar paylarımızı artırmak değil, ezber bozacak uygulamalar ile ekonominin üzerindeki sağlık yükünü hafifletmektir. Yeni model ile hep beraber daha güçlüyüz, daha yaygınız, daha bilgiliyiz ve daha tecrübeliyiz.” dedi.