1 Kasım 2016 Beşiktaş Napoli maçı saat kaçta, hangi kanalda?

0
53

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş 1 Kasım 2016 akşamı Vodafone Arena’da rövanş için Napoli’yi karşılayacak. 

İtalya’da oynanan maçı 3-2’lik skorla kazanan Beşiktaş’ın Napoli’yi malup etme amacıyla çıkacağı maçın hakemi Mark Clattenburg olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmalarından Beşiktaş-Napoli maçı 1 Kasım 2016 akşamı saat 20.45’te oynanacak. Beşiktaş-Napoli maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i
Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Aboubakar

Napoli’nin muhtemel 11’i
Reina, Rafael, Sepe, Chiriches, Maksimovic, Ghoulam, Strinic, Hysaj, Koulibaly, May, Allan, Diawara, Giaccherini, Rog, Hamsik, Jorginho, Zielinski, Callejon, Lorenzo Insigne, Mertens, Gabbiadini.

Caner Erkin ve Talisca’nın sakatlıkları nedeniyle maçta yer almayacak olması Beşiktaşlılarda tedirginliğe yol açarken Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam karşılaşacakları Napoli’yi ilk maçta yendiklerini ancak ikinci mücadelenin daha zor geçeceğini söyledi.  Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, grupta 3 maçın kaldığına dikkati çekerek, “Grupta başladığımız günden bugüne kadar ilk iki maçı rahat kazanmaya yakındık. Üçüncü maç zor geçmesine rağmen onu kazandık, rakiple ikinci maçımız daha zor olacak.” dedi.

Napoli’yi değerlendiren Güneş, “İyi takımla oynayacağız. Hücum varyasyonlarında zengin bir takım. İçte ve dışta futbol anlayışı bakımdan çok olumlular. Skor ne olursa olsun aynı formatla oynamaya çalışan bir takım. Bu ekibe karşı ilk maçta olumlu işler yaptık ama eksiklerimiz de vardı. Umarım bunları azaltırız. Bizim de onların da iyi oyuncuları var. Önemli olan maçın taktiksel ve fiziksel olarak devam etmesi, direncimizin düşmemesi. Yarın oynayacağımız rakibin bizim için de Türk futbolu için de ders niteliğinde olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu. Maçın zorluğunu bildiklerini ancak kendi içlerinde de bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

“Bazı arkadaşların aramızdan ayrılması üzüntü verici. Aras, listede yoktu ama bir süre aramızda olmayacak. Caner ve Talisca da olmayacak. Ömer de listede yok. Necip’in durumuna göre beşinci oyuncuya da bakacağız. O olmazsa ve Veli’yi de saymazsak, kalecileri de çıkarırsak, 16 oyuncuyla sahaya çıkmış olacağız.” ım hala ligi düşünüyorsa o zaman küçük düşünüyor. Şampiyonluğu zaten istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.