Innovation Summit İstanbul / 11-12 Ekim 2018

0
151

1. Gün

09:00 10:30         Kayıt & Kahvaltı                              

11:00 11:15         Açılış Konuşması                             

Bora Tuncer – TR&Iran&Orta Asya Bölge Başkanı, Schneider Electric

11:15 11:30      Caspar Herzberg – Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı, Schneider Electric

11:30 12:00       Dijital Ekonomiyi Güçlendirmek 

Luc Remont – Schneider Electric Dünya Başkan Yardımcısı

12:00 12:30         Bakan Konuşması                          

12:30 12:45         Pozitif Enerji Ödülü Seremonisi               

12:45 13:00         İnovasyon Merkezi Açılışı                           

13:15 14:30         Öğle Arası                          

14:30 17:00         Inovasyon Merkezi Turları                         

14:30 15:00         Natalya Makarochkina, Schneider Electric

Buluttan Sınır Bilişime Veri Merkezleri   İşletmeler günümüzün Dijital Ekonomi’sinde rekabet avantajı sağlamak amacıyla kapsamlı bir dijital dönüşümden geçiyorlar. EcoStruxure IT, onlara dijital dönüşümün getirdiği karmaşık veri merkezi yapılarını bulut bilişim tabanlı yönetim sistemleri, büyük veri analizleri, mobil cihaz etkileşimleri ve optimize edilmiş operasyon yönetimi sunarak son derece yalın hale getiriyor.            

14:30 15:10         ​Lucas Pellegrin, Schneider Electric

Güç dağıtım sistemlerinin geleceği nasıl şekilleniyor?     Güç dağıtım sistemleri dijital teknolojiyle dönüşüyor. Schneider Electric EcoStruxure Power konsepti ile, güç dağıtım sistemlerinin geleceğine ilişkin vizyonunu, sunduğu benzersiz çözümleri ve uygulama alanlarını iş ortakları ile paylaşıyor. 

14:30 15:20         Tewfik Timeridjine & Matthieu Mounier, Schneider Electric

 Dağıtım Şebekeleri için EcoStruxure       Elektrik dağıtım şebekeleri artan enerji talebi karşısında daha fazla büyürken, merkezi beslemelerden uzaklaşıp daha dağınık ve yönetmesi daha güç hale geliyor. Dağıtım firmalarına özel EcoStruxure mimarisi ile Schneider Electric, dijital araçları ile operasyonel verimliliği ve güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.     

15:15 15:45          Henri Berthe, Schneider Electric       

Binalar Yeniden Tasarlanıyor      Yaşayan binalar yeni bir bina türü olarak ortaya çıkmaktadır. Düşünen, algılayan ve uyum sağlayan bu binalar modern, sürdürülebilir şehirlerin temel yapı taşı olacaktır. EcoStruxure for Buildings, sürdürülebilir tasarım ve aktif enerji yönetimi ile bu dönüşümü mümkün kılmaktadır.             

15:20 16:10          Lucas Pellegrin, Schneider Electric

Geleceğin dağıtım panoları diijital teknoloji ile nasıl şekilleniyor? EcoStruxure Power mimarisi ile birbiriyle bağlantılı sistemler ve erişilebilirlik, MTZ özelinde vurgulanıyor.            

15:30 16:10          Sophie Borgne , Schneider Electric         

Endüstriyel otomasyon sistemlerini iş geliştirme fırsatına nasıl çevirebiliriz?       IIOT ile birlikte oluşan fırsatlar ile endüstriyel otomasyon tarihinin en heyecan verici dönemini yaşıyoruz. Sizin işinize en uygun fırsatları beraber yaratalım.          

16:20 17:10           Nihad El Jarroudi, Schneider Electric        

Güvenliği İlk Öncelik Haline Getirmek    Dijital dönüşüm hayatımızın her alanında devam ederken maden firmaları da bu dönüşümü ve IoT teknolojilerini kullanarak performanslarını arttırmaya ve en iyi çalışanları yeni nesil işgücüne katmaya çalışıyor. Güvenilirliği devam ettirmeye ve arttırmaya yönelik bu çalışmalar maden sahalarının sürdürülebilirliğine de katkıda bulunuyor.           

16:20 17:00            Bertrand Lack, Schneider Electric         

Schneider Electric’in BIM’e Yaklaşımı: BIM’in proje süreçlerine faydaları ve Schneider Electric’in BIM konusundaki desteği nelerdir? BIM’in proje süreçlerine faydaları ve Schneider Electric’in BIM konusundaki desteği nelerdir? BIM’in uygulandığı diğer ülkelerden örnekler, bu konuda Schneider Electric’in sağladığı avantajları keşfedin.               

16:20 17:00            Jean Baptiste Abbal, Schneider Electric       

IIOT nin yarattığı fırsatları değerlendirirken siber güvenlik risklerini nasıl yönetmeliyiz? IIOT çözümleri her geçen gün daha popüler olurken, daha fazla cihaz bağlanabilir hale geliyor. Bu durum da siber güvenlik risklerini artırıyor ve herhangi bir networke bağlanan herhangi bir cihazın, siber güvenlik çözümlerinin bir parçası olma zorunluluğunu getiriyor.              

17:00-17:40             Raul Valle Ortiz, Schneider Electric

       E – Ticaret: Mevcut Durumu, Son Trendler ve Geleceği Dünyadaki E ticaret’teki son gelişmeler, teknoloji ve trendler, Schneider Electric’in E – Ticaret’e bakış açısı, Türkiyede B2B ve B2C E-Ticaret, E – Ticaret yazılımları ve mobil uygulamalar. Dijital pazarlama uygulamaları, SEO ve sosyal medya yönetimi.    

18:00 22:00         Gala Kokteyli

2. Gün 

08:30 09:30         Kayıt & Kahvaltı                              

09:30 10:00         Keynote                             

10:00 10:45         FORTUNE CEO Panel
 
          Türkiye’nin gündemi: Güçlü ve dijital ekonomi
          
                           KATILIMCILAR
         Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Başkanı –Caspar Herzberg
 
        Temsa-Mitsubishi CEO-Levent Akpulat
 
        Verifone Türkiye, Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetler’den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü-Onur Altınbaş
 
          Akbank Genel Müdür Yardımcısı-İlker Altıntaş

                  
11:00 16:00         İnovasyon Merkezi Turları                         

11:00 11:30         Peter Herweck, Schneider Electric        

Dijitalleşen Endüstriler  Dijitalleşmenin en yeni dalgası yeni iş fırsatları doğurmaktadır. Artan görünürlük, makine, varlık ve süreç performansını değiştirmektedir. Dijital Ekonomide başarının anahtarı IoT’nin sağladığı olanaklardan tam olarak faydalanabilmektir.   

11:00 11:40        Mustafa Demirkol, Schneider Electric 

Mikro Veri Merkezleri ve Sınır Bilişim     Günümüzde işlenmesi gereken veri hızla büyürken, esnek çözümler giderek ön plana çıkıyor. Ancak hızla gelişen ve farklı lokasyonlarda oluşan büyük verinin işlenmesi tek bir veri merkezinin sunduğu kalite ve güvencede sağlanamayabiliyor. Bu nedenle, özellikle şubeleşmiş yapılarda her şubede tüm veri merkezi özelliklerini bir kabinde toplayabilmek, kurumlara güvenlik, verimlilik ve esneklik kazandırıyor.     

11:00 11:40       Chris Dartnell, Schneider Electric

  Dijitalleşme & IoTPetrol ve Gaz Endüstrisinde IoT uygulamaları varolan varlıkları, tedarik zincirini ve müşteri ilişkilerini yönetmek için kullanılıyor, ama asıl potansiyel toplanan bilgilerle tüm iş için yeni değerler yaratmakta yatıyor. IoT teknolojilerinin gerçek potansiyelini bulmak isteyen sektör oyuncuları için ise en doğru yoltam entegre bir kurulum stratejisi.

12:00 13:30       Öğle Arası

13:30 14:00    Lucas Pellegrin, Schneider Electric   

Güç Dağıtımı Yeniden TanımlanıyorGünümüzün Dijital Ekonomisi, geleneksel güç dağıtımının, dünyamızı etkileyen önemli enerji paradigmasına göre baştan tanımlanmasını gerekli kılıyor. Schneider Electric’in IoT tabanlı güç dağıtımı mimarisi ve platformu EcoStruxure Power ile müşterilerimiz ve iş ortaklarımız bu dijital devrimden en iyi şekilde faydalanabilir.

13:30 14:10         Ali Haj Fraj, Schneider Electric

  Yeni dijital ekonomi ile iş fırsatları yaratmakSchneider Electric’in dijital teknoloji ve birbiri ile haberleşen cihazlarla donatılmış akıllı panolarını; ve sektöre damgasını vuran efsanevi Masterpact ailesinin, benzersiz yeniliklerle donatılmış son üyesi Masterpact MTZ açık tip şalteri keşfedin.

13:30 14:10     Konuk Beklentilerinin de Ötesinde Geleceğin Otel Konseptleri!Otel endüstrisi radikal bir dönüşüm geçiriyor. Rekabet şiddetli, sadakat azalıyor ve misafir beklentileri artıyor. Oteller için EcoStruxure mimarisi ile Schneider Electric, olağanüstü misafir memnuniyeti ve rekabet avantajı sağlamak için en yeni teknolojilerini bir araya getirerek sizlerin beğenisine sunuyor.

14:20 15:00   Michael Sullivan, Schneider Electric

Hastanelerde Dijital Dönüşüm!Schneider Electric, hastane segmenti özelinde EcoStruxure mimarisi ile operasyonel verimlilik, hasta memnuniyeti ve güvenliği için IOT teknolojilerini kullanıyor ve tecrübelerini sizlerle paylaşmak istiyor.

14:20 15:00Su sektöründe Ecostruxure çözümleriYaratıcı ve akıllı su teknoloji ve servislerimiz ile su prosesinin her aşamasının daha güvenli, güvenilir, kesintisiz ve verimli olmasına yardım ediyoruz.Lukas Loeffler, Schneider Electric

14:20 15:00     Electric vehicle

15:20 16:00    Aveva Industrial SoftwareHans Bosboom, Schneider Electric
 
15:20 16:00     Yann Reynaud & Remi Pages, Schneider Electric   

Değişen dünyada bağlantılı olmak, Ecostruxure Asset AdvisorKestirimci bakımlar test cihazları kullanımı ile beklenmedik duruşları engelliyor. Artan sayıdaki dijital ürünlerin kullanımı ile de anlık uzaktan izleme ile risk daha da azalıyor. Bağlantılı ürünlerin kullanımı ile, saha servisler teklifleri, saha mühendislerinin sahada müdahelelerinin otomasyonu, gelişmiş veri kullanımı, ekipmanların SE ekosistemine tamamen uyumlu haline getirilmesi ile daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir enerji yönetimi sunar.

16:30                Etkinlik Sonu